Nettiyhteytesi on hidas

Lämpimästi tervetuloa pilates studion viikkotunneille ja kursseille!

Ohjeet varaaheti.fi käyttöön:

1. Luo käyttäjätili, lue ja hyväksy käyttöehdot

2. Osta 8 x prepaid-kortti tai kertakäynti

3. Varaa tunnit

Kaikki tunnit suositellaan varaamaan samasta ryhmästä (8 kertaa yksitellen viikoittain). Tunteja voi myös varata oman aikataulun mukaan esim. vuorotyön vuoksi. Tuntiperuutukset tulee tehdä järjestelmän kautta viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Ajallaan peruutetun tunnin maksu palautuu kortille ja voit varata korvaavan, saman arvoisen tunnin järjestelmästä oman aikataulun mukaan. Peruuttamaton tunti veloitetaan prepaid-kortilta. 8 x kortti on voimassa 4 kk ja 1 x kortti 1 kk ostopäivästä. Minnan ohjaamille studiolla kokoontuville tunneille (ei laitepilates) voi osallistua myös etänä Zoomin kautta. Kysy lisätiedot sähköpostilla.

Jos haluat maksaa ostoksesi liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum), luo ensin tili järjestelmään. Ilmoita sähköpostitse [email protected], minkä kortin haluat ostaa. Aktivoimme prepaid-kortin voimaan, kun lähetät/esität kuitin liikuntaetumaksusta tai toimitat liikuntasetelit studiolle.

Kenelle tunnit sopivat?

PilatesHealth mattopilates-, äijäpilates-, mammapilates-, hathajooga- ja spiraalistabilaatio-tunnit sopivat aloittelijoille sekä aiemmin harrastaneille. Nämä tunnit voit varata heti järjestelmästä, vaikka et olisi harjoitellut aiemmin studiolla.

Seuraavat tunnit sopivat vain aiemmin harrastaneille/starttikurssin käyneille: Klassinen mattopilates-, astangajooga- ja Reformer laitepilates. Perusteet voi opiskella myös yksilöohjauksessa.

Starttikursseja järjestetään kysynnän mukaan. Kurssit ovat varattavissa kohdasta: Starttikurssit ja workshopit.

Lisätiedot PilatesMinnan kursseista, tilaustunneista, fysioterapiasta sekä yksilö- ja duo-ohjauksesta nettisivuilla: www.pilatesminna.fi

Pilates studion osoite: Kilpivirrantie 7, 2.krs. 74120 Iisalmi.

Minne haluat tehdä varauksen?

    Omat varaukset

      Prepaid-kortit