Nettiyhteytesi on hidas

Tervetuloa PilatesMinnan tunneille!

1. Luo käyttäjätili, lue ja hyväksy käyttöehdot

2. Osta 8 x prepaid-kortti tai kertakäynti

3. Varaa tunnit

Kaikki tunnit suositellaan varaamaan samasta ryhmästä (8 kertaa yksitellen viikoittain). Tuntiperuutukset tulee tehdä järjestelmän kautta viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Ajallaan peruutetun tunnin maksu palautuu kortille ja voit varata korvaavan, saman arvoisen tunnin järjestelmästä oman aikataulun mukaan. Peruuttamaton tunti veloitetaan prepaid-kortilta. 8 x kortti on voimassa 3 kk ja 1 x kortti 1 kk ostopäivästä.

Jos haluat maksaa ostoksesi liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum), luo ensin tili järjestelmään. Ilmoita sähköpostitse [email protected], minkä kortin haluat ostaa. Aktivoimme prepaid-kortin voimaan, kun lähetät/esität kuitin liikuntaetumaksusta tai toimitat liikuntasetelit studiolle.

Kenelle tunnit sopivat? PilatesHealth mattopilates-, äijäpilates-, hathajooga- ja spiraalistabilaatio-tunnit sopivat aloittelijoille sekä aiemmin harrastaneille. Klassinen mattopilates-, mammapilates-, astangajooga- ja Reformer laitepilates-tunneille voi osallistua, kun on suorittanut lajiin suunnatun starttikurssin tai opiskellut perusteet yksilöohjauksessa. Uusi Combo laite & matto- tunti soveltuu pidempään klassista mattopilatesta ja Reformer laitepilatesta harrastaneille (lue kuvaus tunnin kohdalta).

Seuraavat starttikurssit järjestetään tammikuussa 2022. Kurssit varattavissa kohdassa: Starttikurssit ja workshopit. Ajanvaraukset yksilöohjaukseen: [email protected]

Lisätiedot PilatesMinnan kursseista, tilaustunneista, fysioterapiasta sekä yksilö- ja duo-ohjauksesta nettisivuilla: www.pilatesminna.fi

Minne haluat tehdä varauksen?

    Omat varaukset

      Prepaid-kortit