Nettiyhteytesi on hidas

Ajankohtaista: Talviuintisaunakausi päättyy 19.5. pullakahvien kera. .

Tee tässä laudepaikan varaus haluamaasi saunaan, maksaminen tapahtuu saunanhoitajalle pienen saunan luona.
Voit varata omilla tunnuksillasi paikan myös muille, yksi kerrallaan. Jos varauskalenterin käyttö ei jostakin syystä onnistu, voit tehdä varauksia/peruutuksia myös soittamalla.

MUISTATHAN TEHDÄ PERUUTUKSEN AJOISSA, muuten paikka jää käyttämättä (kirjaudu->valikko->omat varaukset->poista varaukset yksi kerrallaan). Vaikka peruutuksen voi tehdä milloin vain ennen vuoron alkua, pyri tekemään se viimeistään 3 tuntia ennen vuoroa ja useamman paikan peruutuksen mieluiten jo edellisenä päivänä. HUOMAA! Kokonaan peruuttamatta jätetyt paikat laskutetaan sähköpostitse ja summaan lisätään laskutuslisä 5 €.

Ennen ja jälkeen saunavuorosi voit käyttää vapaasti kaikille avoimia Suolijärven majan isoja suihkullisia pukuhuoneita (Niissä myös jonkin verran lukittavia kaappeja, avaimen saat saunanhoitajalta, lisäksi arvotavaralokerikkoja rannan rakennuksen eteisessä). Kannattaa siis tulla hyvissä ajoin ennen vuoron alkua maksamaan ja vaihtamaan vaatteet. Paikka säilyy varattuna, vaikka tulisit myöhässä paikalle, se ei siis peruunnu automaattisesti!

Saunalla voit kysyä saunanhoitajalta varaustilannetta ennen ja jälkeen varsinaisen vuorosi. Jos on vapaita paikkoja voit ilman lisämaksua pidentää saunomistasi ja vastaavasti saunoa myös toisessa saunassa. Ennakkovaratut jatkopaikat ovat kuitenkin aina maksullisia.

Saunalle voi tulla riskillä ilman varausta, kerro että sinulla ei ole varausta ja saunanhoitaja luo tällöin varauksen lähimpään vuoroon, jossa on tilaa. Molemmissa saunoissa on yksi ei-varattavissa oleva lisäpaikka; isossa saunassa korkealla jakkaralla ja pienessä saunassa alemmalla lauteella.

Saatte saunan oman porukan käyttöön varaamalla kaikki varattavat paikat. Seurueen koko voi ylittää varattavien paikkojen määrän tällöin parilla henkilöllä. Maksu jokaiselta saunojalta saunan hinnaston mukaisesti, kuitenkin vähintään varattujen paikkojen lukumäärän mukaan.

Kulkuväylät ovat kylmät, muista mukaan uimatossut tai vastaavat!

Minne haluat tehdä varauksen?

    Omat varaukset

      Prepaid-kortit